Facebook  Youtube
Regionální potravina

Grilovaná kotleta

Suroviny:

Počet porcí: 4 porce

Doba přípravy: 35 minut

Náročnost: *

Ingredience:

4 ks vepřové kotlety

1 ks zakysaná smetana bio kysanka od Ing. Jiří Kubernáta – Farma Kubernát

kremžská hořčice

jarní cibulka

sůl, pepř, slunečnicový olej

 

Postup:

  1. Vepřové kotlety na marinujeme směsí oleje, hořčice, soli, pepře a nasekané jarní cibulky. Necháme je aspoň 3 hodiny marinovat
  2. Dip připravíme smícháním hořčice se zakysanou smetanou a dochutíme solí, pepřem a na závěr přidáme nasekanou jarní cibulku.
  3. Kotlety grilujeme cca 3 – 4 minuty z obou stran a poté je zabalíme do alobalu na 5 minut, aby si maso odpočinulo.

 

Cookies Mapa webu

Copyright 2015-2025 Regionální potravina

www.szif.cz

STÁTNÍ ZEMĚDĚLSKÝ INTERVENČNÍ FOND
Ve Smečkách 801/33
110 00 Praha 1
IČ: 48133981, tel: +420 222 871 556

Tyto webové stránky používají soubory cookies, abychom Vám mohli nabídnout lepší interaktivní prohlížení našeho webu. Kliknutím na tlačítko Souhlasím, dáváte souhlas s použitím souborů cookies na Vašem zařízení v souladu se stanovenými Zásadami využívání souborů cookies.