Facebook  Youtube
Regionální potravina

PIKANTNÍ KLOBÁSA SE SÝREM

VÍTĚZNÁ KATEGORIE

Masné výrobky tepelně opracované

VÝROBCE

Karlovarské uzeniny s.r.o.

REGION

Karlovarský kraj

ROK VYHLÁŠENÍ

2019 (již není držitelem platné značky)

PIKANTNÍ KLOBÁSA SE SÝREM se vyznačuje velkým podílem vepřového masa. Je ochucena medvědím česnekem a obohacena chutí bazalky a rajčat. Pro zjemnění chuti je do ní přidán sýr Eidam. Díky výraznému zauzení a použité směsi koření a bylinek je dosaženo příjemné jemně pikantní chuti. Receptura byla sestavena panem Švejdarem, vyrobena panem Bauerem ml. a dochucena kořením z regionu. Klobásu je možné zakoupit v Karlových Varech v podnikové prodejně Prima, na výrobně v Buchenwaldské ulici, v pojízdné prodejně a dále u pravidelných odběratelů.

Karlovarské uzeniny s.r.o.

Společnost Karlovarské uzeniny byla založena 11. července 2009 a navazuje na tradicifirmy PRIMA Karlovy Vary spol. s r.o., založené v roce 1992. Nevýrobní činnost byla zahájena 1. 1. 2013 a výrobní, tzn. výroba uzenin a bourání masa, byla zahájena v dubnu 2013. Firma se specializuje na výrobu kvalitních uzenin podle původních českých, německých a rakouských receptur a jejich distribuci spolu s kvalitním vepřovým a hovězím masem na vlastní prodejny, řeznické prodejny partnerů, školní jídelny, restaurace, lázeňské domy a hotely a logistická centra řetězců.

Kontakt

Buchenwaldská 937/11, 360 05 Karlovy vary

Telefon: +420 353 435 211

E-mail: prima.objednavky@seznam.cz

www: http://www.karlovarskeuzeniny.cz

Facebook: https://www.facebook.com/karlovarskeuzeninysro/

Prodejní místa

Cookies Mapa webu

Copyright 2015-2025 Regionální potravina

www.szif.cz

STÁTNÍ ZEMĚDĚLSKÝ INTERVENČNÍ FOND
Ve Smečkách 801/33
110 00 Praha 1
IČ: 48133981, tel: +420 222 871 556

Tyto webové stránky používají soubory cookies, abychom Vám mohli nabídnout lepší interaktivní prohlížení našeho webu. Kliknutím na tlačítko Souhlasím, dáváte souhlas s použitím souborů cookies na Vašem zařízení v souladu se stanovenými Zásadami využívání souborů cookies.