Masné výrobky tepelně opracované
Horský statek Abertamy s.r.o.
Karlovarský kraj
2017 (již není držitelem platné značky)
Podstatnou součástí těchto ručně vyráběných špekáčku je hovězí maso z vlastního chovu, stařené minimálně 3 týdny. Výrazné aroma zajišťuje vyuzení bukovým dřevem. Výrobek je vhodný k opékání na ohni či grilování na dřevěném uhlí. Výrobek je bezlepkový.
Horský statek Abertamy s.r.o.
Horský statek Abertamy je českou společností, která je vlastněna a řízena Ing. Petrem Zachardou. Hospodaří výhradně za využívání postupů šetrných k životnímu prostředí, a to v režimu ekologického zemědělství, převážně v oblasti travních porostů. Na ploše cca 1300 ha v horské oblasti Krušnohoří je chováno přibližně 1500 ks ovcí, z toho asi 250 dojných, dále masný skot cca 140 až 160 ks. V prostorách bývalého internátu Lesnického učiliště Abertamy byla vybudována provozovna na bourání a zpracování masa zvířat z BIO chovů, jeho následný prodej a to jak chlazeného, tak formou přímé nabídky specialit – rychlého občerstvení (bistra). Dále je zde sýrárna s produkcí kozích, ovčích a kravských sýrů a dalších mléčných produktů.
Další oceněné výrobky:
Kravské mléko pasterované - JERSEY MLÉKO
Telefon: +420 602 453 370
E-mail: petr.zacharda@farmazvirat.cz
www: http://www.farmazvirat.cz
Facebook: https://www.facebook.com/farmazviratcz/
Copyright 2015-2025 Regionální potravina
www.szif.cz
STÁTNÍ ZEMĚDĚLSKÝ INTERVENČNÍ FOND
Ve Smečkách 801/33
110 00 Praha 1
IČ: 48133981, tel: +420 222 871 556