Masné výrobky tepelně opracované
Roman Krčma, Karlovy Vary - ŘEZNICTVÍ, LAHŮDKY
Karlovarský kraj
2021
Krušnohorská pečeně je vyrobena z vepřového masa, které je po dobu 21 dní naložené do směsi koření. Během této doby se průběžně otáčí a vylévá se přebytečná voda, která z pečeně odchází. Poté se maso navěsí na háky a udí studeným kouřem. Pečeně je v nabídce jak krájená, tak v celku vakuově balená.
Roman Krčma, Karlovy Vary - ŘEZNICTVÍ, LAHŮDKY
Roman Krčma začal výrobou a distribucí lahůdek. Po dvou letech se provoz firmy rozšířil na výrobu masa a uzenin, využívaných pro výrobu lahůdek. Firma vyrábí vlastní uzeniny a masné výrobky dle starých tradičních receptur již řadu let. Ruční práce se odráží v chuti, vůni a vzhledu výrobků.
Telefon: +420 602 277 921
E-mail: roman.krcma@seznam.cz
www: www.lahudky-krcma.cz
Facebook: www.facebook.com/lahudkyKrcma
Copyright 2015-2025 Regionální potravina
www.szif.cz
STÁTNÍ ZEMĚDĚLSKÝ INTERVENČNÍ FOND
Ve Smečkách 801/33
110 00 Praha 1
IČ: 48133981, tel: +420 222 871 556