Masné výrobky trvanlivé, tepelně neopracované, konzervy a polokonzervy
Josef Pelant
Karlovarský kraj
2010 (již není držitelem platné značky)
Doupovská klobása je masný výrobek tepelně opracovaný, vyráběný z vepřového masa. Klobása výborné chutí s několikaletou tradicí výroby.
Firma Josef Pelant, Termosklady Žalmanov s tradicí od roku 1993 je dnes specializovaná na výrobu masných produktů, z nichž některé mají certifikát ekologické potraviny. V současné době společnost zaměstnává 18 pracovníků v masné výrobě a disponuje vlastní autodopravou, čítající 4 přepravní chladírenská vozidla. Odběrateli jsou přední české obchodní řetězce, menší prodejny potravin, restaurace, školní jídelny a hotely.
Telefon: +420 353 901 186
E-mail: josefpelant@seznam.cz
Copyright 2015-2025 Regionální potravina
www.szif.cz
STÁTNÍ ZEMĚDĚLSKÝ INTERVENČNÍ FOND
Ve Smečkách 801/33
110 00 Praha 1
IČ: 48133981, tel: +420 222 871 556