Facebook  Youtube
Regionální potravina

Doupovská klobása

VÍTĚZNÁ KATEGORIE

Masné výrobky trvanlivé, tepelně neopracované, konzervy a polokonzervy

VÝROBCE

Josef Pelant

REGION

Karlovarský kraj

ROK VYHLÁŠENÍ

2010 (již není držitelem platné značky)

Doupovská klobása je masný výrobek tepelně opracovaný, vyráběný z vepřového masa. Klobása výborné chutí s několikaletou tradicí výroby.

Výrobce

Firma Josef Pelant, Termosklady Žalmanov s tradicí od roku 1993 je dnes specializovaná na výrobu masných produktů, z nichž některé mají certifikát ekologické potraviny. V současné době společnost zaměstnává 18 pracovníků v masné výrobě a disponuje vlastní autodopravou, čítající 4 přepravní chladírenská vozidla. Odběrateli jsou přední české obchodní řetězce, menší prodejny potravin, restaurace, školní jídelny a hotely.

Kontakt

Andělská hora 11, 364 71 Bochov

Telefon: +420 353 901 186

E-mail: josefpelant@seznam.cz

www: http://www.maso-pelant.cz

Cookies Mapa webu

Copyright 2015-2025 Regionální potravina

www.szif.cz

STÁTNÍ ZEMĚDĚLSKÝ INTERVENČNÍ FOND
Ve Smečkách 801/33
110 00 Praha 1
IČ: 48133981, tel: +420 222 871 556

Tyto webové stránky používají soubory cookies, abychom Vám mohli nabídnout lepší interaktivní prohlížení našeho webu. Kliknutím na tlačítko Souhlasím, dáváte souhlas s použitím souborů cookies na Vašem zařízení v souladu se stanovenými Zásadami využívání souborů cookies.