Masné výrobky trvanlivé, tepelně neopracované, konzervy a polokonzervy
Roman Jelen
Karlovarský kraj
2014 (již není držitelem platné značky)
Chebský kabanos je jemnozrnná fermentovaná klobása s podílem hovězího a vepřového masa. Výrobek je vyroben studenou cestou, doba zrání je 10 dní. Stejně jako Další produkty řeznictví je označen originální etiketou.
Jedná se o rodinné řeznictví, zabývající se prodejem masa a výrobou celé řady vlastních polotovarů a masných výrobků podle tradičních receptur z místního regionu. Distribuce produktů probíhá v obchodech v Chebu a Františkových Lázních, kde je možné zakoupit také další regionální výrobky z okolních pekařských provozů.
Telefon: +420 777 842 877
E-mail: jelenovoreznictvi@seznam.cz
Copyright 2015-2025 Regionální potravina
www.szif.cz
STÁTNÍ ZEMĚDĚLSKÝ INTERVENČNÍ FOND
Ve Smečkách 801/33
110 00 Praha 1
IČ: 48133981, tel: +420 222 871 556