Masné výrobky tepelně opracované
Jan Bubla, řeznictví – uzenářství
Jihomoravský kraj
2015 (již není držitelem platné značky)
Uzená paštika se vyrábí z vepřového boku, který pochází z masa z místních chovů, vepřových jater, restovaných jater a restované cibule. Dochucena je solí, pepřem a česnekem. Neobsahuje žádná přidaná aditiva. Takto připravená paštika se plní do přírodních hovězích střev a ručně převazuje motouzem, potom se vyudí a dovaří v páře na požadovanou teplotu v jádře.
Jan Bubla, řeznictví – uzenářství
Firma Jan Bubla, řeznictví – uzenářství navazuje na rodinnou tradici řezníků a uzenářů, kterou začal ještě v meziválečné době Jan Bubla st., který vlastnil malou porážku a prodejnu v Otnicích. Od dětství ve výrobě pomáhal i syn Jan Bubla ml. Po válce musela být živnost nuceně ukončena. V roce 1993 na ni navázal Jan Bubla ml., když otevřel malou výrobnu a prodejnu v Brně – Tuřanech a postupně ji modernizoval.
Telefon: +420 545 219 233
Copyright 2015-2025 Regionální potravina
www.szif.cz
STÁTNÍ ZEMĚDĚLSKÝ INTERVENČNÍ FOND
Ve Smečkách 801/33
110 00 Praha 1
IČ: 48133981, tel: +420 222 871 556