Masné výrobky tepelně opracované
Josef Jůza - ŘEZNICTVÍ JŮZA
Jihomoravský kraj
2018 (již není držitelem platné značky)
Klasický výrobek, známý především z domácích zabíjaček, vyráběný dle tradiční krajové receptury. Vepřové libové plecko, nakrájené na kostky spolu s rosolem z pečlivě „ošvátlovaných“ vepřových kůží, a koření tvoří po vychlazení kompaktní celek. Tlačenka bývá obvykle konzumována s cibulí, octem a chlebem a je oblíbeným jídlem k pivu.
Josef Jůza - ŘEZNICTVÍ JŮZA
Rodina Jůzova se věnuje oboru již od roku 1950 a v současné době provozuje vlastní rodinné řeznictví v Březině u Tišnova. Ruční výroba, vysoký podíl masa ve výrobcích bez náhražek, uzení dřevem a tradiční postupy jsou zárukou nezaměnitelné chuti.
Další oceněné výrobky:
Telefon: +420 737 586 221
E-mail: juzaj@seznam.cz
Facebook: https://www.facebook.com/Řeznictví-uzenařství-Jůza-1123249777723107/
Copyright 2015-2025 Regionální potravina
www.szif.cz
STÁTNÍ ZEMĚDĚLSKÝ INTERVENČNÍ FOND
Ve Smečkách 801/33
110 00 Praha 1
IČ: 48133981, tel: +420 222 871 556