Facebook  Youtube
Regionální potravina

Horký meruňkový nektar

Suroviny:

Počet porcí: 4 porce

Doba přípravy: 10 minut

Náročnost: *

Ingredience:

1 l meruňkového nektaru z farmy U tří dubů

v Jihomoravském kraji

2 celé skořice

10 ks hřebíčků

4 celé meruňky

cukr

Postup:

1. Meruňkový nektar svaříme se všemi surovinami a přecedíme. Dochutíme cukrem.

2. Podle chuti můžeme rozředit vodou

Cookies Mapa webu

Copyright 2015-2025 Regionální potravina

www.szif.cz

STÁTNÍ ZEMĚDĚLSKÝ INTERVENČNÍ FOND
Ve Smečkách 801/33
110 00 Praha 1
IČ: 48133981, tel: +420 222 871 556

Tyto webové stránky používají soubory cookies, abychom Vám mohli nabídnout lepší interaktivní prohlížení našeho webu. Kliknutím na tlačítko Souhlasím, dáváte souhlas s použitím souborů cookies na Vašem zařízení v souladu se stanovenými Zásadami využívání souborů cookies.