Masné výrobky tepelně opracované
Josef Jůza – Řeznictví Jůza
Jihomoravský kraj
2022
Klobása, na které je vidět kus uzenářského řemesla. Ruční výroba, vysoký podíl masa bez náhražek a uzení v klasické zděné udírně na bukovém dřevě. Podkova je plněna do přírodního střívka a po tepelné úpravě odpočívá 14 dnů v průvanu sušárny. Čím déle vysychá v průvanu, tím je lepší. Podkova je jemně pikantní chuti, přidává se i cibule.
Výrobce: Josef Jůza – Řeznictví Jůza
Rodina Jůzova se věnuje oboru od roku 1950, kdy se vyučil řezníkem děda současného majitele. Ten provozuje rodinné řeznictví v Březině u Tišnova a tři firemní prodejny , v Březině, Tišnově a nedalekém Čebíně. Své výrobky zakládají na osvědčené kvalitě. Tradiční postup přípravy, ruční výroba, vysoký podíl masa, klasické uzení dřevem a bez náhražek!
Telefon: +420 737 586 221
E-mail: reznictvi.juza@seznam.cz
www: www.reznictvijuza.cz
Copyright 2015-2025 Regionální potravina
www.szif.cz
STÁTNÍ ZEMĚDĚLSKÝ INTERVENČNÍ FOND
Ve Smečkách 801/33
110 00 Praha 1
IČ: 48133981, tel: +420 222 871 556