Alkoholické a nealkoholické nápoje
PIVO KVASAR s.r.o.
Jihomoravský kraj
2011 (již není držitelem platné značky)
Jedná se o pivo vyráběné klasickou pivovarskou technologií, do něhož se studenou cestou přidává pravý včelí med, který obohacuje nápoj o celou řadu stopových prvků, minerálních látek, látek propolisové povahy a pylových částic. Nápoj spojuje lahodnost piva a medu a stává se tak nejen dobrým mokem, ale i zdraví prospěšným nápojem. Pivo je čiré s mírným opalizujícím zákalem, který je tvořen mladými nesedlými kvasinkami. Živé kvasné organismy, které tvoří na dně lahve mírnou sedlinu, což je typické pro kvasnicová nefiltrovaná piva, obohacují nápoj o vitamíny řady B. K jeho dvouměsíční trvanlivosti je nezbytně nutné dodržovat nízkou skladovací teplotu (2 až 6°C). Nápoj je distribuován v KEG sudech ale převážně v PET lahvích, které jsou pro živá nefiltrovaná piva z důvodu elastičnosti nejvhodnějším obalem. Pivo se prodává přímo ve výrobně v Senticích, kam se sjíždějí zájemci i externí prodejci ze širokého okolí.
Složení: pivovarský slad, chmel, pivovarské kvasnice, pravý včelí med, voda
Copyright 2015-2025 Regionální potravina
www.szif.cz
STÁTNÍ ZEMĚDĚLSKÝ INTERVENČNÍ FOND
Ve Smečkách 801/33
110 00 Praha 1
IČ: 48133981, tel: +420 222 871 556