Facebook  Youtube
Regionální potravina

Kozí sýr SEDLÁK — archivní sýr eidamového typu

VÍTĚZNÁ KATEGORIE

Sýry včetně tvarohu

VÝROBCE

Eva Sedláková

REGION

Jihomoravský kraj

ROK VYHLÁŠENÍ

2012 (již není držitelem platné značky)

Archivní kozí sýr eidamového typu, zrající minimálně 6 týdnů se sušinou téměř 70 %, plné mléčné chuti se smetanovou příchutí a podtónem kozího mléka. Je vyrobený ze 100% kozího mléka od koz pasoucích se v Moravském krasu. Minimální trvanlivost je dva měsíce, kozí sýr SEDLÁK je výborný k vínům i k přímé konzumaci.

Výrobce

Firma Eva Sedláková - Farma dojných a kašmírských koz je rodinná faremní mlékárna, která vznikla před 20 lety. Hospodaří v CHKO Moravský kras, kde chová dojné a kašmírské kozy, jejichž produkty dále
zpracovává.

Kontakt

Šošůvka 45, 679 13 Sloup

Telefon: +420 516 435 371

E-mail: sedlak.kozy@centrum.cz

www: http://www.sedlakkozy.cz

Facebook: https://www.facebook.com/kozi.farma.sedlak/

Cookies Mapa webu

Copyright 2015-2025 Regionální potravina

www.szif.cz

STÁTNÍ ZEMĚDĚLSKÝ INTERVENČNÍ FOND
Ve Smečkách 801/33
110 00 Praha 1
IČ: 48133981, tel: +420 222 871 556

Tyto webové stránky používají soubory cookies, abychom Vám mohli nabídnout lepší interaktivní prohlížení našeho webu. Kliknutím na tlačítko Souhlasím, dáváte souhlas s použitím souborů cookies na Vašem zařízení v souladu se stanovenými Zásadami využívání souborů cookies.