Pekařské výrobky včetně těstovin
Pekařství Křižák s.r.o.
Jihomoravský kraj
2014 (již není držitelem platné značky)
Rohlík má jemnou, klasicky rohlíkovou chuť díky vlastnímu kvásku a vyzrálému těstu. Je upečený z pečlivě vybrané jihomoravské mouky a přidává se do něj vepřové sádlo. Pečlivý tvar Klobouckého rohlíku tvoří zkušení pekaři ručně a opatrné zacházení jej provází celou cestu k zákazníkovi. Křupavost, přirozenou vůni i šťavnatou střídku rohlík získává díky pečení sálavým teplem.
Pekařství Křižák používá tradiční receptury našich babiček a čerpá zkušenosti v zemích, kde zůstala zachována klasická výroba pečiva. Vybírá si kvalitní mouky z jižní Moravy, zpracovává do náplní zdejší ovoce z vlastních sadů i od drobných pěstitelů. Pro různé typy pečiva vyvinuli v Pekařství Křižák domácí kvásky, které dodávají vynikající chuťové přirozené konzervační vlastnosti. Pečení sálavým teplem dodává pečivu podobné kvality, jako to uměly dříve staré pece. Jednotlivé pobočky připravují čerstvé pečivo na místě a jsou příjemným místem pro posezení u kávy a malého občerstvení.
Telefon: +420 519 441 311
E-mail: anicka@pekarstvikrizak.cz
Copyright 2015-2025 Regionální potravina
www.szif.cz
STÁTNÍ ZEMĚDĚLSKÝ INTERVENČNÍ FOND
Ve Smečkách 801/33
110 00 Praha 1
IČ: 48133981, tel: +420 222 871 556