Datum | 4.3. 10:00 do 17:00 |
---|---|
Místo konání | Brno, Hrad Veveří |
Kategorie | Ochutnávka, degustace |
GPS | 49.2566931, 16.4611975 |
Na hradě Veveří v Brně rozhodnou 3. a 4. března 2018 návštěvníci již pošesté, kdo bude králem moravských uzenářů. Degustaci uzeného doplní degustace desítek nejlepších moravských vín. Také ani Regionální potravina na této tradiční akci nebude chybět. Těšit se můžete na ochutnávku našich oceněných výrobků. K dispocici bude také proškolený tým, který bude připraven zodpovědět veškeré informace o značce Regionální potravina a účasti v soutěži pro rok 2018.
Plánované výrobky pro ochutnávku |
Výrobce |
Rok ocenění |
farmářská slanina |
HADAČ a ZAPLETAL, s.r.o. |
2017 |
paštika pečínková |
e-jídlo, s.r.o. |
2017 |
kozí sýr přírodní pařený |
Michala Zdrubecká |
2017 |
kozí jogurtové mléko |
Eva Sedláková |
2017 |
Pacholek polotmavý ležák |
Vesnický pivovar OHRADA s.r.o. |
2017 |
Znojemské Mišpule s vlašskými ořechy a karamelem extra džem |
Ing. Zuzana Boudová |
2017 |
Tady roste radost |
SONNENTOR s.r.o. |
2017 |
čerstvý sýr přírodní |
Lenka Klíčová |
2015 |
čerstvý sýr přírodní letní směs |
Lenka Klíčová |
2016 |
Copyright 2015-2025 Regionální potravina
www.szif.cz
STÁTNÍ ZEMĚDĚLSKÝ INTERVENČNÍ FOND
Ve Smečkách 801/33
110 00 Praha 1
IČ: 48133981, tel: +420 222 871 556