Masné výrobky tepelně opracované
Libor Novák
Jihočeský kraj
2013 (již není držitelem platné značky)
Vytříděná surovina vepřového boku je naložená ve speciálním láku a posypaná celým kmínem a pečená je v udírně. V Jihočeském kraji je bůček typická pochoutka našich babiček. Použitá surovina pro výrobu pečeného bůčku je pouze z vybraných plemen prasat, která jsou chována a vykrmena v jihočeských chovech. Vepřový bok z výroby Libora Nováka je šťavnatý a krásně voní kmínem a kořením. Libor Novák tak přidal další kousek mezi své tradičně vyráběné speciality, které se úspěšně trefují do chuti českých zákazníků už dvě desítky let.
Firma Libor Novák vyrábí uzenářské výrobky dle starých receptur a dle dřívějších norem ČSN. Smyslem jejího podnikání je výroba uzenin a specialit na tzv. regionální úrovni, nicméně s působností téměř po celé České Republice. Filozofie firmy je vyrábět pouze vysoce kvalitní výrobky s poměrem masa tak, jak velí řemeslná tradice. V současné době uvedli na trh několik výrobků pod vlastní značkou např. UZENINY Z KOMÍNA a vysoce kvalitní párky pod značkou PAN PÁREK. Tyto výrobky a názvy jsou pod ochrannou známkou, tudíž by tyto výrobky měl zákazník koupit pouze od naší firmy. Velmi často také přidávají k názvu výrobku přívlastek NOVÁKOVO a BUDĚJCKÉ, aby zákazník věděl, že pod těmito názvy kupuje kvalitu a zároveň ví, kam se obrátit s případnou reklamací nebo i jakýmkoliv přáním. Českobudějovické řeznictví a uzenářství vyrábí „postaru a poctivě“, s jednoznačnou orientací na kvalitu a chuť. Libor Novák svoje uzeniny a speciality hýčká tradičními postupy klasických receptur, klade důraz na regionální zvyklosti a práci bez náhražek.
Telefon: +420 387 412 519, +420 724 971 980
E-mail: objednavky@libornovak.cz
Facebook: https://www.facebook.com/uzeninyzkomina/
Copyright 2015-2025 Regionální potravina
www.szif.cz
STÁTNÍ ZEMĚDĚLSKÝ INTERVENČNÍ FOND
Ve Smečkách 801/33
110 00 Praha 1
IČ: 48133981, tel: +420 222 871 556