Facebook  Youtube
Regionální potravina

Kysané klokotské zelí

VÍTĚZNÁ KATEGORIE

Ovoce a zelenina v čerstvé nebo zpracované formě

VÝROBCE

ZAS Dražice, a. s.

REGION

Jihočeský kraj

ROK VYHLÁŠENÍ

2012 (již není držitelem platné značky)

Kysané klokotské zelí se vyrábí z hlávkového zelí, které je pěstováno v obci Balkova Lhota v okrese Tábor. Zelí je nakrouhané na 5 mm a má světlou nažloutlou barvu. Výrobek je výjimečný svou osobitou chutí, barvou a poctivou lidskou ruční prací.

Výrobce


Společnost ZAS Dražice, a. s. pokračuje ve staré tradici pěstování a zpracování zelí, hospodaří na 2061 ha a zelí pěstuje na výměře 4 ha.
Podnik má vlastní zelárnu, kde se zelí také krouhá, nakládá a po vykysání dále zpracovává na vlastní baličce.

Kontakt

Radkov 89, 391 31, Tábor Radkov

Telefon: +420 381 239 696, +420 603 258 238

E-mail: zasas@volny.cz

www: http://www.zasdrazice.sluzby.cz

Cookies Mapa webu

Copyright 2015-2025 Regionální potravina

www.szif.cz

STÁTNÍ ZEMĚDĚLSKÝ INTERVENČNÍ FOND
Ve Smečkách 801/33
110 00 Praha 1
IČ: 48133981, tel: +420 222 871 556

Tyto webové stránky používají soubory cookies, abychom Vám mohli nabídnout lepší interaktivní prohlížení našeho webu. Kliknutím na tlačítko Souhlasím, dáváte souhlas s použitím souborů cookies na Vašem zařízení v souladu se stanovenými Zásadami využívání souborů cookies.