Masné výrobky trvanlivé, tepelně neopracované, konzervy a polokonzervy
Jihočeské Jerky s.r.o.
Jihočeský kraj
2021
Na výrobu tohoto zcela originálního výrobku je používáno nejkvalitnější maso z divokého prasete a vysoké zvěře (jelen, laň). Dalšími přísadami jsou pouze mořská sůl a drcený černý pepř, jež krásně zvýrazní chuť masa. Praktickou vlastností výrobku je jeho dlouhá trvanlivost.
Jihočeské Jerky s.r.o.
Malou rodinnou firmu o pár zaměstnancích, která se snaží zákazníkům nabídnout to nejlepší, najdete v malé vesničce Mostky u Kaplice. Nachází se zde veškeré potřebné zázemí pro výrobu Jihočeských Jerek. Vše se dělá ručně od počáteční výroby až po finální balení, etiketování a následnou distribuci.
Telefon: +420 739 588 156
E-mail: jelinek@jihoceskejerky.cz
www: http://www.jihoceskejerky.cz
Facebook: https://www.facebook.com/JihoceskeJerky/
Copyright 2015-2025 Regionální potravina
www.szif.cz
STÁTNÍ ZEMĚDĚLSKÝ INTERVENČNÍ FOND
Ve Smečkách 801/33
110 00 Praha 1
IČ: 48133981, tel: +420 222 871 556