Masné výrobky tepelně opracované
Zdeněk Misař
Jihočeský kraj
2019 (již není držitelem platné značky)
Hovězí podkova je tepelně opracovaný výrobek, vyráběný z masa býčků, ne starších než 22 měsíců věku. Díky tomu, že je podkova pouze z hovězího masa, je šťavnatá a má charakteristickou barvu, chuť i vůni. Chuť navíc vyzdvihuje přírodní koření, které si výrobce sám míchá.
Zdeněk Misař
Historie soukromého hospodaření farmy sahá až do roku 1994, kdy začala soukromě hospodařit babička současného majitele paní Marie Valentová. Od roku 2011 začal současný majitel hospodářství intenzivně rozvíjet a na podzim 2018 zahájil výrobu vlastních masných produktů. Rozhodl se jít cestou prodeje kvalitního masa a masných výrobků přímému spotřebiteli. Samotnou výrobu řídí manželka majitele Michaela ve spolupráci se svými rodiči. Na farmě vyznávají strategii, že masný výrobek má být pouze z masa. Složení všech výrobků je poměrně jednoduché - maso, sůl a koření. Všechny výrobky jsou zároveň bezlepkové.
Telefon: +420 728 659 962
E-mail: info@statekumisaru.cz
www: http://www.statekumisaru.cz
Facebook: https://www.facebook.com/statekumisaru/
Copyright 2015-2025 Regionální potravina
www.szif.cz
STÁTNÍ ZEMĚDĚLSKÝ INTERVENČNÍ FOND
Ve Smečkách 801/33
110 00 Praha 1
IČ: 48133981, tel: +420 222 871 556