Facebook  Youtube
Regionální potravina

Hlubocká klobása

VÍTĚZNÁ KATEGORIE

Masné výrobky trvanlivé, tepelně neopracované, konzervy a polokonzervy

VÝROBCE

MAUZ - výroba s.r.o.

REGION

Jihočeský kraj

ROK VYHLÁŠENÍ

2014 (již není držitelem platné značky)

Výrobek obsahuje pouze vepřové maso, fermentační kultury určené ke zrání výrobku, chuťové přísady a konzervační látky. Vepřové maso utočené na kousky 3 mm společně s přísadami se plní do vepřových zdíraných střev.

MAUZ – výroba s.r.o.

Českobudějovická firma Mauz čerpá z odkazu řeznických a uzenářských mistrů s jednoznačnou orientací na vysokou kvalitu a plnou chuť. Do svých výrobků zpracovává suroviny z místních zdrojů nejen od farmářů a chovatelů, ale i od jihočeských myslivců.

Firma je držitelem certifikátu Regionální potravina 2010 a 2011.

Kontakt

J. Dobrovského 557/27, 370 06 České Budějovice

Telefon: +420 387 965 029

E-mail: mauz.objednavky@seznam.cz

Cookies Mapa webu

Copyright 2015-2025 Regionální potravina

www.szif.cz

STÁTNÍ ZEMĚDĚLSKÝ INTERVENČNÍ FOND
Ve Smečkách 801/33
110 00 Praha 1
IČ: 48133981, tel: +420 222 871 556

Tyto webové stránky používají soubory cookies, abychom Vám mohli nabídnout lepší interaktivní prohlížení našeho webu. Kliknutím na tlačítko Souhlasím, dáváte souhlas s použitím souborů cookies na Vašem zařízení v souladu se stanovenými Zásadami využívání souborů cookies.