Pekařské výrobky včetně těstovin
Marek Baštýř
Jihočeský kraj
2011 (již není držitelem platné značky)
Původní receptura podmáslového chleba pochází již z roku 1890. Specialita je vyrobena ze směsi tří druhů mouky, žitného vícestupňového kvasu a kvalitního podmáslí z jižních Čech. Charakteristickým znakem chleba je světlejší střída a tmavší kůrka klenutého tvaru. Pečivo se vyznačuje dlouhou trvanlivostí a mírně nakyslou chutí s nádechem podmáslí a vůní Jižních Čech.
Rodinná pekárna Marek Baštýř - Pekařství MPM začala s výrobou pečiva již v roce 1992. Denně zde vznikají čerstvé housky, rohlíky, chléb, celozrnné pečivo, ale i sladké pečivo a zákusky. Jako jediná pekárna v Jihočeském kraji nabízí kromě běžných výrobků také BIO pečivo. Výrobky tudíž neobsahují přísady jako rafinovaný cukr, rafinovanou mouku, hydrogenované oleje, umělá sladidla, barviva a jiné příchutě.
Telefon: +420 606 540 502
E-mail: info@pekarstvi-mpm.cz
www: http://www.pekarstvi-mpm.cz
Facebook: https://www.facebook.com/Pekařství-MPM-493039567693792/
Copyright 2015-2025 Regionální potravina
www.szif.cz
STÁTNÍ ZEMĚDĚLSKÝ INTERVENČNÍ FOND
Ve Smečkách 801/33
110 00 Praha 1
IČ: 48133981, tel: +420 222 871 556