Facebook  Youtube
Regionální potravina

Chléb podmáslový

VÍTĚZNÁ KATEGORIE

Pekařské výrobky včetně těstovin

VÝROBCE

Marek Baštýř

REGION

Jihočeský kraj

ROK VYHLÁŠENÍ

2011 (již není držitelem platné značky)

Původní receptura podmáslového chleba pochází již z roku 1890. Specialita je vyrobena ze směsi tří druhů mouky, žitného vícestupňového kvasu a kvalitního podmáslí z jižních Čech. Charakteristickým znakem chleba je světlejší střída a tmavší kůrka klenutého tvaru. Pečivo se vyznačuje dlouhou trvanlivostí a mírně nakyslou chutí s nádechem podmáslí a vůní Jižních Čech.

Výrobce

Rodinná pekárna Marek Baštýř - Pekařství MPM začala s výrobou pečiva již v roce 1992. Denně zde vznikají čerstvé housky, rohlíky, chléb, celozrnné pečivo, ale i sladké pečivo a zákusky. Jako jediná pekárna v Jihočeském kraji nabízí kromě běžných výrobků také BIO pečivo. Výrobky tudíž neobsahují přísady jako rafinovaný cukr, rafinovanou mouku, hydrogenované oleje, umělá sladidla, barviva a jiné příchutě.

Kontakt

Budějovická 118, 378 16 Lomnice nad Lužnicí

Telefon: +420 606 540 502

E-mail: info@pekarstvi-mpm.cz

www: http://www.pekarstvi-mpm.cz

Facebook: https://www.facebook.com/Pekařství-MPM-493039567693792/

Cookies Mapa webu

Copyright 2015-2025 Regionální potravina

www.szif.cz

STÁTNÍ ZEMĚDĚLSKÝ INTERVENČNÍ FOND
Ve Smečkách 801/33
110 00 Praha 1
IČ: 48133981, tel: +420 222 871 556

Tyto webové stránky používají soubory cookies, abychom Vám mohli nabídnout lepší interaktivní prohlížení našeho webu. Kliknutím na tlačítko Souhlasím, dáváte souhlas s použitím souborů cookies na Vašem zařízení v souladu se stanovenými Zásadami využívání souborů cookies.