Pekařské výrobky včetně těstovin
Vladimír Cais
Jihočeský kraj
2010 (již není držitelem platné značky)
Vlastní receptura tohoto vynikajícího chleba zcela opouští použití zbytečných přídavných látek a vychází z tradice ruční práce a pečlivého výběru kvalitních surovin. Tradičně pečený žitno-pšeničný chléb obsahuje vysoký podíl žitného kvasu, čerstvý jogurt a vzácné mouky. Vysoký podíl ruční práce mu dává kyprost, měkkost střídy a přitom pikantní křupavou kůrku.
Vladimír Cais - Pekařství z podhůří Šumavy rozvíjí místní
tradice poctivé ruční výroby šumavského
chleba a dalších po generace oblíbených výrobků,
například svatebních koláčů. Ruční válení těsta
dodává oblíbeným výrobkům z této pekárny
kyprost a křupavost.
Telefon: +420 388 320 021
E-mail: info@pekarstvicais.cz
Facebook: https://www.facebook.com/PekarstviCais
Copyright 2015-2025 Regionální potravina
www.szif.cz
STÁTNÍ ZEMĚDĚLSKÝ INTERVENČNÍ FOND
Ve Smečkách 801/33
110 00 Praha 1
IČ: 48133981, tel: +420 222 871 556