Masné výrobky tepelně opracované
Zemědělské družstvo Bělčice
Jihočeský kraj
2020 (již není držitelem platné značky)
K výrobě jsou pečlivě vybírané libové části vepřového boku. Bělčický bok je výborný slabě nakrájený k vínu nebo pivu, skvělý je i nakrájený na silnější plátky a ogrilovaný na grilu nebo pánvi.
Zemědělské družstvo Bělčice
ZD Bělčice se nachází v severní části okresu Strakonice, na úpatí podbrdské vrchoviny v mírně teplém a vlhkém klimatu, který je vhodný pro vyváženou rostlinou i živočišnou výrobu. Družstvo obhospodařuje 1 900 ha zemědělské půdy, z toho orná půda činí cca 1 300 ha a trvalé travní porosty 600 ha. Živočišná výroba je rozdělena na chov skotu a chov prasat. A právě z vlastního chovu prasat plemene Petrain, které se vyznačuje vysokou kvalitou a libovostí masa, pochází veškeré zpracované maso.
Telefon: +420 725 149 094
E-mail: zdbelcice@zdbelcice.cz
www: www.zdbelcice.cz
Facebook: www.facebook.com/zdbelcice
Copyright 2015-2025 Regionální potravina
www.szif.cz
STÁTNÍ ZEMĚDĚLSKÝ INTERVENČNÍ FOND
Ve Smečkách 801/33
110 00 Praha 1
IČ: 48133981, tel: +420 222 871 556