Facebook  Youtube
Regionální potravina

Jak správně značit potraviny? České Budějovice

Datum 14.3. 9:00–13:45
Místo konání České Budějovice, Mlýnská 6, 370 01, Hotel Budweis
Kategorie Vzdělávací akce (konference, kurzy, přednášky atd.)
GPS 48.9767739, 14.4712494

Pro provozovatele potravinářských podniků, kteří zvažují podat žádost o značku Regionální potravina, jsme si dovolili připravit bezplatný seminář s Regionální potravinou.

Seminář proběhne od února do května ve všech 13 krajích. Přednášejícími budou zástupci Ministerstva zemědělství, Státního zemědělského intervenčního fondu, dozorových orgánů Státní zemědělské a potravinářské inspekce a Státní veterinární správy.

Na místě se dozvíte více informací o legislativě označování potravin a příklady z praxe největších problémů, které se vyskytují při kontrole obalů výrobků. Nedílnou součástí budou i informace o Metodice pro udělování značky Regionální potravina a o možnosti přihlášení výrobků do soutěže o značku Regionální potravina.

Místa a termíny konání seminářů naleznete v přiložené pozvánce.

Cookies Mapa webu

Copyright 2015-2025 Regionální potravina

www.szif.cz

STÁTNÍ ZEMĚDĚLSKÝ INTERVENČNÍ FOND
Ve Smečkách 801/33
110 00 Praha 1
IČ: 48133981, tel: +420 222 871 556

Tyto webové stránky používají soubory cookies, abychom Vám mohli nabídnout lepší interaktivní prohlížení našeho webu. Kliknutím na tlačítko Souhlasím, dáváte souhlas s použitím souborů cookies na Vašem zařízení v souladu se stanovenými Zásadami využívání souborů cookies.