Masné výrobky tepelně opracované
Řeznictví a uzenářství Oldřich Čejka, s.r.o.
Pardubický kraj
2021
Pod názvem COOL hovězí se ukrývá hovězí roštěná z mladých býků, kterou dodávají do řeznictví místní regionální zemědělci. Výraznou chuť tomuto sušenému masu dodává směs soli, pepřů a cukrů, v které se marinuje dlouhých 21 dní. Dokonalou chuť kořeněného masa dále zvýrazňuje jeho servírování na tence nakrájené plátky.
Řeznictví a uzenářství Oldřich Čejka, s.r.o.
Rodinná tradice Řeznictví a uzenářství Oldřich Čejka, s.r.o sahá až do dob první republiky. Rodinná firma se zabývá zpracováním masa, výrobou tepelně opracovaných masných výrobků a polotovarů. V rámci regionu má vybudovanou vlastní síť prodejen řeznictví a uzenářství a bufetů. Hlavním aspektem výroby uzenin jsou tradiční receptury, které se dědí po generace.
Telefon: +420 469 319 499
E-mail: sekretariat@reznictvicejka.cz
Copyright 2015-2025 Regionální potravina
www.szif.cz
STÁTNÍ ZEMĚDĚLSKÝ INTERVENČNÍ FOND
Ve Smečkách 801/33
110 00 Praha 1
IČ: 48133981, tel: +420 222 871 556